Monday, September 26, 2011

~ computer science : 5 bulan berlalu ~

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...

Alhamdulillah..setelah sekian lama tak ber'blogging'...and now~ in computer room..
after few months belajar sc comp, mula2 memang tak tahu pape...terasa keluh-kesah je mase nak belajar...tapi, nasib baik ada kawan dan guru yang bermurah hati dan tak jemu melayan karenah yang tak sudah...

dah banyak yang aku belajar dalam subjek ni...awal2 dulu memang tak tahu pape... tapi sekarang, insay-Allah boleh...dah tahu cmne nak create webpage, kompozer, hardware, software, and so on~

thanks bebanyak kepada miss aunah, madam faizah & madam mazni yang sudi mengajar segalanya tentang komputer...tak lupa juga kepada bebudak kelas B1T5 especially kepada fatin afiqah azmi, nur mukarramah mat seman, tuan nur aqlily riana, ima, intan dan banyak lagi yang sudi tolong dan bantu waktu stuck, blank dan kehilangan idea...



~ may ALLah guide us all ~






1 comment:

  1. moga cepat abis blaja..cepat2 kawen yek..hehehe...

    ReplyDelete